logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

programa mentoria jove

Nova campanya de cerca de persones mentores per a joves atesos pel programa Incorpora

El Clúster Èxit i Ecosol tornen a posar en marxa una campanya de cerca de persones voluntàries per acompanyar joves atesos pel programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”. La missió principal d’aquests voluntaris serà acompanyar i guiar joves sense referents adults ni xarxa de suport familiar en el seu procés d’inclusió social i laboral. Els voluntaris hauran de dedicar una hora i mitja a la setmana durant 6 mesos (de gener a juny del 2021) a tasques que van des de l’acompanyament en el coneixement de l’entorn fins al suport en l’autonomia personal, passant per la conversa, l’acompanyament jurídic o el suport educatiu i formatiu, per tal d’evitar que aquests joves sense referents caiguin en situacions d’exclusió social.

Les persones que vulguin participar-hi han d’acceptar els objectius, límits i criteris tècnics del projecte, mostrar compromís, disponibilitat i motivació. Les trobades amb els joves seran setmanals, i tindran una durada d’una hora i mitja durant els 6 mesos en els que es desenvoluparà la mentoria. Després de cada trobada setmanal, caldrà fer un retorn per posar en comú l’avenç de la mentoria. L’edat mínima per participar del projecte són 30 anys i cal que les persones tinguin coneixement i vinculació amb el territori i bona capacitat per comunicar-se i iniciativa pròpia.

Les persones interessades en el projecte s’han de posar en contacte amb l’entitat a durant els mesos de novembre i desembre ( lbrusa@ecosol.cat / 665 068 654).

El Punt Incorpora Jove de Girona, gestionat per Ecosol, l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona dins el Clúster Èxit, és una línia del programa Incorpora de “la Caixa” que atén a persones joves extutelades per a la seva inclusió social amb una doble finalitat: la inserció al món laboral i, si és possible, el retorn al sistema educatiu.