logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

“Construint futur a través del treball”: la sèrie que explica les línies d’activitat d’Ecosol

Ecosol estrena la sèrie de vídeos “Construint futur a través del treball”, en què es poden conèixer en profunditat les línies d’activitat de l’empresa d’economia solidària de Càritas Diocesana de Girona. En concret, s’han produït sis càpsules, d’entre un i dos minuts de durada, que mostren el taller de confecció, el muntatge i el lloguer de bicicletes, la missatgeria sostenible en tricicles elèctrics, el servei de restauració i càtering a El Coro i el projecte Rebooks. En cadascun dels vídeos coneixerem les característiques i productes de cada servei a través dels seus treballadors i tècnics responsables. 

Així mateix, també es publicarà un vídeo de presentació de l’empresa, que recull els orígens d’Ecosol i els valors que articulen la seva missió, sintetitzats en el lema “aprendre a treballar treballant”. Aquesta càpsula es difondrà el 2021, coincidint amb el quinzè aniversari de la creació de l’empresa. 

Les càpsules es publicaran a través del canal de YouTube de Càritas Diocesana de Girona i es difondran per les xarxes socials de Grup Èxit. Els vídeos han estat produïts per Oliver Gràfic i enregistrats i editats per Plei. La majoria d’imatges es van rodar abans del decret d’estat d’alarma arran de la pandèmia de Covid-19, mentre que les escenes restants van rodar-se després de l’inici de la represa.