logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

La neteja: un servei essencial

El 16 d’octubre se celebra el Dia Internacional de l’Agraïment al Personal de Neteja i des d’Ecosol, empresa d’economia social de Càritas Girona, volem sumar-nos a la iniciativa de reconeixement impulsada per la publicació E&L (Empresa y Limpieza) i les associacions AFELIN (Asociación de Federaciones y Empresas de Limpieza) i ASPEL (Asociación Profesional de Empresas de Limpieza), que integren més de 1.000 grups empresarials i pimes del sector.

Està essent un any molt complicat per a tothom, un any en el qual la neteja i la higiene s’ha convertit en un servei de valor essencial en la lluita contra la Covid-19. Per això volem oferir a tot el personal de neteja el nostre agraïment i reconeixement.

https://www.youtube.com/watch?v=rkAirZL1xkg&feature=emb_logo