logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Ecosol participa a la taula rodona ‘Enginys, inclusió i persones, un debat necessari’ en el marc de la Mobile Week Girona 2020

Anna Güell, gerent d’Ecosol, ha explicat el projecte de l’empresa d’inserció laboral de Càritas a la taula rodona ‘Enginys, inclusió i persones, un debat necessari’, que s’ha celebrat durant la Mobile Week Girona 2020. L’acte, organitzat pel Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, també ha comptat amb la intervenció de Josep Rubau, de Red Shark Bikes, i un representant de PGI Engineering, i ha estat presentat pel degà del Col·legi, Jordi Fabrellas.

Güell ha exposat com s’enfoca l’ús de la tecnologia en la formació i inserció laboral que es duu a terme a Ecosol i l’aposta que fa l’empresa per la innovació amb finalitats socials. Precisament, el tema de l’edició d’enguany de la Mobile Week Girona és “Capacitats i preparats” i gira al voltant de l’oportunitat que representen les actuals tecnologies de la informació i la comunicació per a la integració del conjunt de la societat. En aquest sentit, des de l’organització es planteja que “la tecnologia digital s’ha d’escampar a tots els ciutadans, reduir la bretxa digital” i que s’ha d’aconseguir “que tothom participi del coneixement i la ciència com a eines d’igualtat d’oportunitats i sostenibilitat”. Des d’Ecosol es treballa en aquesta línia, des de la formació en competències i habilitats digitals fins a la implantació de tecnologies que millorin la sostenibilitat laboral i ambiental.

La programació completa de la Mobile Week Girona 2020 es pot consultar aquí.