logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Set parelles participaran en el projecte pilot de mentoria social promogut pel Clúster Èxit en el marc del programa Incorpora Jove de “la Caixa”

Un total de set parelles participaran des d’ara i fins al juliol en el programa pilot de mentoria promogut pel Punt Incorpora Jove de Girona, gestionat per Ecosol a través del Clúster Èxit en el marc del programa Incorpora de “la Caixa”.

 Les parelles estan formades per joves sense referents adults a Catalunya participants del programa Incorpora Jove i persones que de manera voluntària faran el paper de mentors i els acompanyaran en el seu procés d’inclusió social i laboral. 

Les tasques de les persones mentores comprenen l’acompanyament en el coneixement de l’entorn i de l’activitat cultural i esportiva, suport en l’àmbit laboral, suport educatiu i formatiu, conversa, suport a l’autonomia personal i acompanyament jurídic i en aspectes de la salut, per evitar que aquests joves, sense referents, caiguin en situacions d’exclusió social. 

Les trobades amb els joves seran setmanals, i tindran una durada d’una hora i mitja durant els 6 mesos en els que es desenvoluparà la mentoria. Després de cada trobada setmanal, caldrà fer un retorn per posar en comú l’avenç de la mentoria i un cop acabat aquest període de 6 mesos, es valorarà si es dona continuïtat al projecte.