logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Ecosol posa en marxa el projecte Èxit, finançat pel Fons Social Europeu

Ecosol, empresa d’inserció social de Càritas Girona,  ha posat en marxa aquest mes de gener el projecte Èxit, finançat pel Fons Social Europeu (FSE) dins del  ‘Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social’ (Poises 2014-2020).

El projecte se centrarà en la consolidació de les actuals línies d’activitat econòmica que es realitzen des d’Ecosol, així com en l’ampliació de la recollida de roba de segona mà a través de contenidors. També es promouran accions d’informació i sensibilització i es crearà un nou centre de treball de confecció a Olot, en el qual es podran contractar quatre treballadores d’inserció. Gràcies als fons del FSE, Ecosol podrà comptar també  amb un tècnic d’acompanyament per a l’itinerari d’inserció de deu persones. El cost total del projecte serà de 76.194,43 euros.

La missió d’Ecosol és facilitar l’ocupació de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral dins d’una empresa econòmicament rendible, en qua qual es mantenen els criteris de qualitat en la prestació dels serveis i en la gestió.  Ecosol compta actualmet 117 llocs de treball, el 70% dels quals estan reservats per a persones en risc d’exclusió social.