logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Espais

Tres ambients que s’adapten a les teves necessitats. Descobreix-los!

La cafeteria

Un espai diàfan, amb sostres alts i amb molta llum en el qual s’hi pot respirar encara l’estil noucentista de Rafael Masó, l’arquitecte que el va adaptar com a seu de l’Orfeó Joventut de Sarrià. Dins d’aquesta ambient acollidor hi trobareu un espai especialment dissenyat per als més petits i també un punt de venda de llibres usats del projecte Rebooks i de bosses i complements elaborats als tallers de confecció d’Ecosol (botiga online aquí).

Tot i que la cafeteria es tanca cada dia a les 7 del vespre, podem obrir-la per a esdeveniments que s’hagin de celebrar al vespre.

Oferta gastronòmica

La terrassa

Les taules i cadires instal·lades davant de l’edifici, a la placeta de la Font, permetent gaudir d’un espai tranquil, amb fantàstiques vistes a la façana d’El Coro, en la qual destaca una rica ornamentació desgrafiats i una balconada correguda amb barana de forja.

Sales polivalents

Al primer pis de l’edifici disposem de sales polivalents on podeu celebrar conferències, presentacions, xerrades o activitats formatives, prèvia reserva. També ens podeu encarregar el càtering per a aquestes activitats.

Encarregar la sala