logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

formacio gestió integral sostenible

Ecosol avança cap a la implantació d’un sistema de gestió integral sostenible gràcies al finançament del Fons Santander

Un centenar de treballadors d’Ecosol, empresa d’inserció de Càritas Girona, han rebut formació específica per avançar cap a la implantació d’un Sistema de Gestió Integral Sostenible en el marc del projecte Regenerar, finançat pel Fons Santander de Responsabilitat Solidari per al foment de l’ocupació en persones en situació o risc d’exclusió social.

El projecte Regenerar, iniciat a principis d’aquest any, té com a objectiu enfortir i consolidar les activitats i la gestió sostenible que genera més ocupació i de més qualitat, contribuint així a la consecució del punt número 8 dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible): promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, la plena ocupació i el treball digne per a tothom.

La implantació d’aquest nou sistema de gestió integral sostenible ha comportat la formació i sensibilització de totes les persones treballadores d’Ecosol, així com el desenvolupament d’una forma de treball i d’acció basada en l’efectivitat i l’eficiència. Tot el procés de posada en marxa del nou sistema s’ha realitzat de forma participativa, impartint tallers formatius i de sensibilització i afavorint la comunicació amb totes les parts interessades.

La gerent d’Ecosol, Anna Güell, ha destacat que “la gestió sostenible implica el comportament conscient i ferm de totes les persones que formem Ecosol amb l’objectiu d’obtenir, en la mesura que sigui possible, a mitjà o llarg termini, un balanç general positiu de les nostres accions en els sectors  econòmics, ambiental i social”. Per això, ha afegit, “després d’un primer pas de diagnòstic per conèixer amb exactitud el punt de partida, calia un segon pas d’implementació del sistema entre totes les persones treballadores, un pas que ha estat possible gràcies al suport financer del Fons Santander”.

Ecosol

Ecosol, empresa solidària de Càritas Diocesana de Girona, facilita la inserció laboral de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral des d’una empresa sostenible a nivell econòmic, social i ambiental. L’empresa compta amb diferents línies d’activitat, com ara el muntatge i reparació de bicicletes, missatgeria sostenible, confecció, hostaleria o reciclatge de llibres i roba usada.