logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

El delegat del Govern a Girona visita el taller de muntatge industrial de bicis que Càritas té a Vilablareix

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, ha visitat avui a Vilablareix el taller de muntatge industrial de bicicletes d’Ecosol, l’empresa d’Inserció de Càritas Diocesana a Girona. Durant la visita, el delegat del Govern ha estat acompanyat per la directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, la gerent d’Ecosol, Anna Güell i la cap del Programa Laboral, Anna Font, que li han explicat en què consisteix el programa ​Formació en alternança que es du a terme a Ecosol.

Es tracta d’un projecte dirigit a joves tutelats, extutelats i en situacions de vulnerabilitat a qui s’ofereix formació en un context de treball real. Els joves reben una beca per assistir al projecte que els permet cobrir les necessitats més bàsiques. Una vegada acabat el procés formatiu, tenen possibilitats d’aconseguir una oferta de feina.

L’any passat van participar en el programa​ ​Formació en alternança 25 joves, 16 nois i 9 noies, que van rebre un total de 2.982 hores de formació teòrica i teoricopràctica. Durant més de tretze anys, el projecte ha atès més de cent joves de 16 a 24 anys tutelats per la Generalitat.

El muntatge industrial en cadena de bicicletes és una de les accions que du a terme Ecosol a Vilablareix, on compta amb divuit llocs de treball d’inserció laboral. Al taller s’hi van muntar l’any passat 45.000 bicicletes. També s’ofereixen els serveis de lloguer, manteniment i reparació de bicicletes a empreses de la comarca.

P1230975 P1230982   P1240077