logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

m

El servei de neteja de Vilablareix ha adjudicat el contracte de servei de neteja dels equips municipals a Ecosol

L’Ajuntament de Vilablareix ha adjudicat el contracte de servei de neteja dels equipaments municipals a Ecosol, empresa d’inserció laboral de Càritas Diocesana de Girona, que s’encarregarà de la neteja de les dependències municipals per un període de tres anys i per un import de 67.315 euros anuals. L’alcalde, David Mascort (ERC), considera que aquesta adjudicació respon “a la política de responsabilitat social de l’actual govern municipal “.

En aquest sentit, el concurs del servei de neteja de les dependències municipals s’ha circumscrit a “totes les empreses que vetllen especialment pels col·lectius que més ho necessiten, en concret a empreses que treballen en la reinserció social”. Es destaca així que l’Ajuntament de Vilablareix “actua com a administració socialment responsable”, ja que en el procediment d’adjudicació d’aquest contracte a empreses que treballen per la reintegració al mercat laboral de grups vulnerables s’afavoreix la seva inclusió social.

fotografia de l'entrada de l'ajuntament de Vilablareix

Fotografia de l’entrada de l’ajuntament de Vilablareix