logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

m

El servei de missatgeria sostenible millora l’ocupabilitat de 34 persones en risc d’exclusió social i especials dificultats

El projecte finançat per l’Obra Social “la Caixa” i realitzat pel Grup Èxit que ha aconseguit la inserció laboral de 17 persones

El projecte “Missatgeria sostenible” ha millorat l’ocupabilitat de 34 persones en risc d’exclusió social i especials dificultats (trastorn mental sever i discapacitat intel·lectual). El nou servei està finançat per l’Obra Social “la Caixa” i executat pel Grup Èxit (aliança empresarial entre la Fundació Ramon Noguera, Ecosol, empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona i Fundació Drissa). Els resultats confirmen l’encert d’aquesta nova iniciativa encaminada a oferir noves oportunitats en aquest sector.

El projecte ha posat a l’abast d’aquestes persones un itinerari que es divideix en tres fases complementàries; la primera és la creació d’una nova línia d’activitat de treball protegit de missatgeria sostenible; la segona és la formació en grups mixtes amb la participació de persones procedents de les 3 entitats i on ja s’hi han realitzat 2 cursos d’operacions bàsiques de missatgeria; i la tercera fase consta d’un itinerari personalitzat cap a la inserció laboral de 34 persones.

Resultats del projecte

En els últims sis mesos, 17 persones han aconseguit contracte laboral, 12 en empresa ordinària i 5 persones, en treball protegit en la nova línia d’activitat de missatgeria sostenible.

Missatgeria sostenible

El repartiment sostenible és una de les apostes més innovadores d’Ecosol i Grup Èxit per combatre l’exclusió social. L’objectiu és generar llocs de treball per a les persones que acull i acompanya i oferir solucions de repartiment sostenible als centres de la ciutat. Compta també amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la participació d’empreses Apunts, ASM Transporte Urgente, Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Koiki, Gestoria Mediterrània de Serveis, Tàndem Enginyers, SARTRUCK, SEMAB, SEUR i la col·laboració especial de la Universitat de Girona que va participar en el disseny i fabricació en exclusiva per aquest projecte.