logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

IV Jornada de l’Associació Clúster Èxit Girona

La IV Jornada de l’Associació Clúster Èxit Girona tindrà lloc el 18 de novembre a l’Auditori EspaiCaixa de Girona.

El programa de la jornada, sota el nom de “El binomi Representativitat-Realitat del sector de l’especial dificultat a Catalunya“, serà el següent:

9:00h Acreditació

9:30h Acte inaugural, a càrrec de Núria Martínez, presidenta del Clúster Èxit

10:00h Taula I. Com volem ser representats?

Intervindran Oriol Illa, president de la Taula del Tercer Sector, Antonio Guillén, president de la Federació ECOM i Edgard Vinyals, director de l’Associació d’Oci Inclusiu Saräu i membre de la junta de la Federació Salut Mental a Catalunya.

11:15h Pausa

11:45h Taula II. Com es defensa la inserció laboral a Catalunya?

Intervindran Joan Segarra, president de la Confederació, organització empresarial representativa de les entitats no lucratives,Anna Güell, gerent d’ECOSOL, empresa d’economia social de Càritas Diocesana de Girona, Montse Cardona, presidenta de l’Associació Catalana de Treball amb Suport (ACTAS) i Ivón Maritza Henao Arias, presidenta d’Avancem, cooperativa de serveis integrals de neteja i manteniment assistencial.

13:00h Crítica i conclusions, a càrrec de Quim Brugué, catedràtic en Ciència Política i de l’Administració i professor en el grau de Treball Social de la UdG.

14:00h Sessió de cloenda, a càrrec de Glòria Plana, regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, i Núria Martínez, presidenta del Clúster Èxit.

DESCARREGAR PROGRAMA