logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Bosses solidaries

“Bolsos con alma”, el projecte d’economia social del Grup Èxit i la marca d’infusions Alma, cumpleix 3 anys i dóna el salt al mercat internacional.

Bosses amb Alma ha tancat l’any amb vendes rècord de 775 bosses venuts al 2015 (un 20% que en el 2014) i ha començat el 2016 amb la seva introducció en el mercat japonès i suís a través d’un encàrrec de l’empresa de pebre vermell de la vera Les germanes.
Fruit de la il·lusió per ajudar als altres i del respecte pel medi ambient, va néixer el projecte solidari “Bosses amb Alma” al febrer del 2013.

“Bosses amb Alma” és un projecte de l’empresa Alma, empresa d’infusions i tes ecològics , que des de la seva aposta per la responsabilitat social, proposa al Grup Èxit la confecció de bosses de tendència aprofitant materials reciclats. Tres anys després del seu naixement el projecte s’ha consolidat a nivell autonòmic i estatal i ha començat les seves primeres passes per a la internacionalització. En tres anys l’empresa ha reciclat més de 3000 saques de cafè i altres productes per a convertir-los en bosses de tendències que s’han venut per tot Europa donant feina a 6 persones de manera directa i reinvertint els més de 50.000 euros de facturació en programes d’ajuda als més desfavorits.

El 2013 el primer any que es va posar en marxa el projecte van sortir dels nostres tallers 282 bosses venudes, es van crear 6 models, vam facturar més de 12.996 euros, es van crear 6 llocs de treball, es van reciclar 600 saques i es van establir col·laboracions amb empreses com Envialia, Natura, Vinçon, Ecosol i el Centre Comercial el Triangle de Barcelona, ​​una botiga on line www.almahome.es … són els resultats d’aquest projecte que té previst
Al 2014, es mantenen els 6 models, gairebé es tripliquen les vendes 643 i la facturació arriba a los20.000 €. Aquest any es dupliquen el nombre de saques reciclades fins arribar a les 1200.

El 2015 va ser un reconeixement al projecte amb la creació de dos nous models (la marca ja té 8 models diferents en el mercat), 775 models venuts, 1200 sacs reciclats i una facturació que va tornar a superar els 20.000 euros.
A més, el 2016 ha començat amb força ja que una nova comanda procedent de l’empresa de Pebre Les Germanes de 140 unitats suposarà la internacionalització del projecte ja que part d’aquests bosses aniran per al mercat suís i el Japonès, on el mercat dels productes ressò solidaris tenen un gran nombre de seguidors.