logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

El projecte “Missatgeria sostenible” millora l’ocupabilitat a 15 persones en risc d’exclusió social i especials dificultats

El projecte “Missatgeria sostenible” millora l’ocupabilitat a 15 persones en risc d’exclusió social i especials dificultats

15 persones en risc d’exclusió milloren la seva ocupabilitat gràcies al projecte finançat per l’Obra Social “la Caixa” i realitzat pel Grup Èxit

Girona, 29 de gener de 2016; El projecte “Missatgeria Sostenible” ha començat amb 15 persones en risc d’exclusió que milloren la seva ocupabilitat gràcies al projecte finançat per l’Obra Social “la Caixa” i executat pel Grup Èxit (aliança empresarial entre la Fundació Ramon Noguera, Ecosol, empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona i Fundació Drissa)

El projecte Aliança Èxit té per objectiu realitzar accions per millorar l’ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social i dificultats especials (trastorn mental sever i discapacitat intel·lectual) i posar en funcionament una nova linea d’activitat de missatgeria sostenible.

Accions del projecte

El projecte consta de diverses fases complementàries, orientació, formació, treball protegit i acompanyament a la inserció. El projecte es va iniciar el passat mes de novembre amb l’acollida per itinerari personalitzats cap a la inserció laboral amb la participació inicial de 15 persones procedents de les 3 entitats; i la formació Repartim per preparar l’equip que desenvoluparà les activitats de missatgeria sostenible que començarà a l’abril i donar oportunitats d’ocupació en el sector de missatgeria per les persones que ja estan preparades per la inserció. Per aquesta nova activitat s’han format grups mixtes amb la participació de persones procedents de les tres entitats.

Resultats del projecte

5 persones han aconseguit contracte a empresa ordinària S’ha signat conveni de col·laboració amb empresa ASM que ha contractat a 2 persones i altres 3 persones han aconseguit contracte altres empreses.

ASM7