logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Conveni de col·laboració del Col·legi d’Administradors de Finques i Grup Èxit

El Col·legi d’Administradors de Finques  ha signat recentment, un conveni de col·laboració amb el Grup Èxit, aliança empresarial de tres entitats socials (Fundació Drissa, Ecosol, Empresa d’Inserció de Càritas i el Grup Fundació Ramon Noguera), que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit de l’economia social.

El conveni té un doble objectiu, per una banda, oferir a tots els Administradors de Finques els serveis de jardineria, pintura, neteja, mudances i trasllats, eliminació d’etiquetes adhesives i de grafits, manteniment… i per altra banda, promoure la integració sociolaboral de persones amb discapacitat i en situació i/o en greu risc d’exclusió social de l’àmbit d’influència de les entitats integrants.

El llistat dels serveis oferts, tant sigui per cobrir una necessitat urgent com per cobrir un servei de forma regular, es troben en l’annex del conveni, que us adjuntem en aquesta circular.

Per tal d’ampliar-vos més informació sobre aquests serveis, podeu posar-vos en contacte amb:Sra. Emma Coca

Telèfon de contacte 972 24 93 44
Correu electrònic operacions@fundaciodrissa.com