logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

‘Salt Xef’ sensibilitza sobre el reaprofitament alimentari a 345 infants de 4 escoles de Salt

  • El nou projecte impulsat per Ecosol ha permès la contractació de dues persones gràcies al finançament del “Fondo Santander Responsabilidad Solidario”.

L’empresa d’inserció laboral de Càritas Girona, Ecosol ha portat a terme un nou projecte anomenat ‘Salt Xef’ a 4 escoles del municipi de Salt durant el mesos de gener, febrer i març. En aquesta primera fase s’han fet diferents sessions de sensibilització al voltant del reaprofitament alimentari. La següent missió serà aconseguir la participació del comerç local i de l’hostaleria.

Un total de 345 nens i nenes de 1r, 2n, 5è i 6è de primària 4 escoles de Salt han estat participant en els tallers de sensibilització sobre reaprofitament alimentari que s’han realitzat a través del projecte ‘Salt Xef’. En les 32 sessions que s’han fet durant el primer trimestre d’aquest 2023 els infants han pogut aprendre com es pot donar una altra vida als aliments quan encara no estan fets malbé i com es poden reaprofitar les pells de les verdures i les fruites per transformar-les i poder consumir-les.

Les sessions les han liderat dues persones que han estat contractades expressament per a portar a terme aquest nou projecte. Ara la següent fase s’enfocarà en el comerç local i l’hostaleria. A través de la sensibilització i la informació que es donarà a aquests establiments té com a objectiu aconseguir la participació com a donants de productes.

El projecte ‘Salt Xef’ s’ha pogut dur a terme gràcies al finançament del “Fondo Santander Responsabilidad Solidario”.