logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Ajudes per a la millora de l’ocupació i la inserció laboral de col·lectius en risc d’exclusió

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha confirmat l’atorgament d’una subvenció en 3 de les 4 línies que conformen el ‘Programa d’accions per a la millora de l’ocupació i la inserció laboral dels col·lectius en risc o situació d’exclusió social”.

Concretament, es tracta de les ajudes per a Tècnic/a d’acompanyament i per a Incentius a la contractació de persones en risc d’exclusió i de dues noves línies: per a incentius per haver incrementat la plantilla d’inserció i per a Incentius per a insercions en l’empresa ordinària.

Aquests ajuts permeten mantenir i enfortir l’empresa d’inserció, mitjançant la consolidació dels 65 llocs de treball d’inserció i de l’augment de l’equip de professionals que acompanyen els treballadors i treballadores d’inserció. Igualment, hem pogut reforçar les accions d’intermediació laboral amb les empreses per aconseguir la inserció laboral al mercat ordinari.

Aquest programa està subvencionat segons l’ordre TSF/235/2017 i TS/1862/2018 i compta amb el finançament del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.