logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Ecosol Empresa d’Inserció de Càritas obre una botiga pop up solidària

Ecosol Empresa d’Inserció de Càritas Diocesana de Girona, torna a obrir una botiga per Nadal al centre de Girona dedicada als productes de l’economia social. L’establiment, situat al local de l’Espai 31 de la parròquia del Mercadal, es troba al número 32 del carrer Anselm Clavé, i restarà obert fins al 7 de gener, de 10h a 20h, coincidint amb el període de compres nadalenques. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer i augmentar les vendes dels productes de l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona.  A la botiga s’hi pot trobar una gran diversitat de productes com les bosses fetes a mà i amb materials reciclats de la marca Bolsos con Alma, bicicletes de diversos tipus, complements de confecció artesanal i amb materials reutilitzats, i altres complements de gran valor afegit realitzats a Ecosol Empresa d’Inserció de Càritas. El nou establiment compta també amb un espai per degustar les infusions ecològiques i el cafè de l’empresa Coffe Center i la lína Alma Teas & Herbal Infusions. Per compres superiors a 25€, la botiga ofereix un cafè gratuïtament als seus clients.

Ecosol és l’aposta principal de Càritas per al foment de l’economia solidària i la inserció laboral. Actualment, Ecosol compta amb una seixantena de llocs de treball d’inserció en les 6 línies d’activitat: serveis de manteniment integral d’edificis i neteja; venda lloguer, reparació i manteniment de bicicletes; recollida de roba, sensibilització ambiental i confecció; Centres de Distribució d’Aliments; missatgeria sostenible i restauració. Més de la meitat dels treballadors s’incorpora a l’empresa ordinària després del seu pas per Ecosol.

Segons Anna Güell, gerent de l’empresa Ecosol, “la botiga pop up és una bona oportunitat per poder mostrar els productes d’Ecosol destinats al públic final, com les bicicletes que muntem a la planta de Vilablareix”. Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona, ha animat a “fer compres i regals amb consciència i valor social durant el Nadal

DSC04057DSC04044

DSC04064 DSC04069