logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Càritas Lleida s’interessa pel projecte de Missatgeria Sostenible d’Ecosol

Representants de Càritas Diocesana de Lleida i Troballes, l’empresa d’inserció sociolaboral de Càritas Lleida i la Fundació Jaume Rubió i Rubió, van visitar aquesta setmana les instal·lacions d’Ecosol, empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona i membre de Grup Èxit. L’objectiu de la visita era conèixer de primera mà el nou projecte de missatgeria sostenible desenvolupat per Ecosol que properament està previst que s’implanti a Lleida.

La missatgeria sostenible en tricicle elèctric és el nou projecte de l’empresa d’inserció laboral de Càritas Diocesana de Girona. La proposta està pensada per a la distribució de mercaderies als centres de les ciutats, tot utilitzant vehicles de càrrega elèctrica que poden transportar fins a 180 quilos de pes.

Visita Tricicle verd 2Visita Tricicle verd 3 .jpg Grup