logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

AFRICA CULTURAL & FASHION

Dissabte 16 de setembre, de 10 a 21h, a la Muralla de Banyoles no us podeu perdre AFRICA CULTURAL & FASHION

Organitzat per lLegki Yakaru Associació De Dones Subsahariana de Banyoles amb la col·laboració de la línia de confecció dEcosol, Empres d’inserció de Càritas Diocesana de Girona.

Volem que la ciutat de Banyoles es converteixi en la primera plataforma per a celebrar i promoure la moda, l’art, la gastronomia, la música i la cultura africana.

Àfrica Cultural & Fashion proposa un espai multicultural per veure d’una manera diferent la moda Africana. Una mostra d’art, gastronomia, dissenys de roba i creadors africans que il·lustra la gran riquesa d’Àfrica de Banyoles.

Àfrica Cultural & Fashion vol mostrar un nou continent en construcció i exposa les possibilitats que té l’Àfrica per sobre dels problemes. Volem que la gent descobreixi propostes artístiques de joves creadors africans en els diferents camps. Trobareu exposat al cim de la passarel·la una representació de la moda tradicional i contemporània procedent d’alguns països del continent Africà. Coneixereu els secrets que amaguen els teixits i vestits més representatius de les cerimònies. Així com el que hi ha darrere de cada forma i patró que els conformen.

D’altra banda, gaudireu d’una original proposta on els colorits teixits es reinterpreten. El “Cuartu de Cosir” ha dissenyat exclusivament per a aquest esdeveniment els models que desfilaran el proper dia 16 de setembre. La col·lecció ha estat creada amb l’objectiu que puguin ser creats en el taller de confecció que ECOSOL (Empresa d’Economia Solidària) vinculada a Càritas, ha obert a Banyoles.

Aquest nou projecte de reinserció laboral, està format per un equip on majoritàriament treballen dones africanes. Així doncs, és una oportunitat per veure vestits cosits per elles, una nova generació que aposta per la creativitat i la bellesa d’aquest continent.

âfrica cultural y fashion