logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

‘Bolsos con Alma’ cumpleix 4 anys

El projecte d’economia social d’Ecosol i la marca d’eco infusions Alma celebren el seu 4rt aniversari amb nous models, un creixement sostenible i l’obertura d’un nou taller a Banyoles.

“Bolsos con Alma” ha tancat el 2016 amb unes vendes de 714 bosses i 22.000 € de facturació que s’han reinvertit íntegrament en formació i acompanyament a la inserció de persones en risc d’exclusió social.

Aquest any, el projecte ha inaugurat també un nou taller de la mà d’Ecosol a Banyoles que dóna feina a tres persones i que col·labora amb altres marques elaborant material tèxtil.

Quatre anys després del naixement de “Bolsos con Alma”, el projecte s’ha consolidat a nivell autonòmic i estatal de forma solvent. En quatre anys l’empresa ha reciclat més de 4.000 saques de cafè i altres productes per a convertir-los en bosses de tendència. Aquests s’han venut per tot Europa i la resta del Món (recordem que l’any passat part de les bosses també van viatjar al Japó i Suïssa) obtenint uns beneficis de més de 74.000 € de facturació que s’han reinvertit totalment en programes d’ajuda als més desfavorits.

Durant l’any 2016 l’empresa ha superat les 2.400 unitats venudes des de l’inici del projecte i aquest 2017 espera superar les 3.100 unitats. Per aquest any, coincidint amb el seu 4rt aniversari i seguint amb les tendències de mercat, es renoven les col·leccions de primavera – estiu i a partir d’aquest mes de març es podran trobar els models Azur, Maya, Aqua i Capri. Els bolsos es poden comprar a través dels nostres webs, Grup Èxit i Bolsos con Alma i pel web del mercat social. El Mercat Social és una botiga virtual per adquirir productes i serveis d’entitats socials. Comprant-hi es contribueix al finançament de projectes d’entitats, …

La venda en línia segueix sent el principal suport de venda per al projecte, tot i que les vendes en botigues físiques segueixen creixent de manera constant.

Ecosol, és l’empresa d’integració de Càritas

El taller de confecció és una nova línia de treball per a Ecosol, l’empresa d’economia solidària de Càritas Diocesana de Girona que facilita la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat social i laboral des d’una empresa sostenible a nivell econòmic, social i ambiental. Ecosol té consolidades 5 línies d’activitats. L’empresa ha ofert 60 llocs de treball en inserció, amb 99 persones que han treballat i s’han format en ella. L’estada mitjana de les persones treballadores d’inserció és de 24 mesos i s’aconsegueix el 50% d’inserció laboral de les persones que finalitzen l’itinerari.