logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Carbó d’Ardenya i Gavarres. El carbó vegetal que apaga incendis, dóna vida al territori i futur a les persones.

La cafeteria El Coro de Sarrià de Ter va organitzar una xerrada informativa dedicada al món del carbó. La sessió va anar a càrrec dels responsables del Carbó d’Ardenya i Gavarres on van aprofitar per presentar l’estat actual del seu projecte. Els creadors del projecte van assegurar que ha “estat un camí ple d’alegries i suports però que no ha estat fàcil i que sovint ha dut a replantejar accions i terminis per tal que el futur del projecte fos possible mantenint els seus valors i objectius inicials, com són els d’oferir nous llocs de treball a persones desocupades i en risc d’exclusió, formant-les en l’ofici forestal i del carboneig; i que faci possible una gestió forestal adequada al creixement dels boscos i a la prevenció d’incendis, una gestió sostenible, que permeti la recuperació del vincle de les persones amb el seu territori i la memòria d’aquells qui el van treballar en el passat, amb visió de futur a partir dels valors cooperatius”.

També van assegurar que tenen la responsabilitat de seguir generant impacte social i d’ampliar els valors del projecte “Apagar incendis, Donar visa al territori i Futur a les persones”. Prova d’això és l’aliança de treball que hi ha amb Grup Èxit, des d’on desenvoluparem junts, amb més recursos i amb més solidesa el projecte impulsat fins ara en solitari. El projecte també compta amb el suport da Josper, empresa familiar i amb valors, amb més de 46 anys d’experiència en la fabricació de forns de carbó per a gastronomia. La jornada va acabar amb un tastet a la brasa de cuinats amb carbó d’Ardenya i Gavarres a l’exterior de la cafeteria El Coro de Sarrià de Ter.

IMG_9679