logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

CUINEM AMB COR, NOU PROJECTE GASTRONÒMIC I SOCIAL A SARRIÀ DE TER

El centre sociocultural El Coro ha obert recentment les seves portes, sota una nova direcció, i vol ser una plataforma per garantir oportunitats laborals a persones vulnerables

L’Ajuntament de Sarrià de Ter i Grup Èxit han arribat a un acord per gestionar l’espai sociocultural El Coro de Sarrià de Ter. L’entesa significa que les entitats que composen el Grup Èxit, liderat en aquest cas per Ecosol, gestionarà i ajudarà a dinamitzar l’equipament com s’ha vingut fent fins ara encarat especialment a la gent gran del poble, però amb la il·lusió d’obrir-lo a nous públics.

El projecte que porta per nom “Cuinem amb Cor” vol ser una iniciativa social que proporcioni oportunitats formatives i laborals per aquelles persones a qui la vida no els ha donat una primera, o els posa molt difícil accedir a una segona o tercera oportunitat. Segons Anna Güell, gerent d’Ecosol, “el nostre repte diari és oferir la millor professionalitat amb la màxima qualitat de servei per tal de facilitar l’accés al món laboral de les persones que volen tenir l’ocasió de treball i alhora donar resposta a les necessitats dels nostres clients”.

Més enllà de la gestió ordinària de l’equipament, la voluntat de totes les parts és que mitjançant les iniciatives i activitats es puguin programar paral·lelament actes per fer pedagogia relacionades amb l’economia social, consum responsable, trobades intergeneracionals i inserció laboral entre altres. Com el curs que va finalitzar el passat 25 d’abril “Operacions bàsiques d’hostaleria”, càpsula formativa del projecte “Anem x feina” de Càritas. La formació va ser de 64 hores, repartides en 44 hores de tècnic professional i 20 hores de competències  laborals/transversals, on es va donar la possibilitat de fer pràctiques no laborals en empreses del sector d’hostaleria.

Roger Torrent, alcalde de Sarrià de Ter, explica que la voluntat del consistori amb aquest acord té un triple objectiu; primer de tot vol assegurar el funcionament de l’espai en tant que equipament municipal clau per a les activitats socials i culturals. El segon objectiu és dinamitzar les prestacions del Coro, pensant especialment amb la gent gran i les seves necessitats. I finalment, fent-ho, volem contribuir a la inserció social i laboral i al desenvolupament de l’economia social.

PROMOCIÓ DEL LOCAL

Aprofitant aquest nou impuls, s’han creat unes targetes de fidelització, “Regala 1 oportunitat “ on els clients del bar poden regalar 1 hora de formació o 1 hora de treball a una persona d’inserció.

Anna Guell mitjans - editada

Alcalde Sarria de Ter mitjans - editada

bisbe de girona mitjans - editada

inauguració coro - editada

entrega diplomes - editada