logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

Ecosol forma a 50 persones a través del programa conforcat a mida

Ecosol formarà mig centenar de persones a través del programa ‘Conforcat A MIDA’

  • Es tracta de persones ja contractades per Ecosol a les diferents línies i projectes de l’empresa d’inserció laboral. La formació els permetrà acreditar la part formativa adquirida i l’experiència professional.

Ecosol, empresa d’inserció laboral de Càritas Girona, ha iniciat les formacions relacionades amb el programa ‘Conforcat A MIDA’, una línia de subvencions impulsat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. El programa permet donar resposta directa a les necessitats formatives de l’empresa, que durant el període del novembre de 2023 i fins el setembre de 2024 formació al voltant de 50 persones treballadores.

Aquest mes de novembre s’han iniciat les formacions a les línies d’activitat de muntatge industrial i del taller de confecció, en el que hi participen 15 i 3 persones, respectivament. Aquestes persones treballadores formen part del personal contractat per Ecosol. A banda d’aquestes persones, en els propers mesos, s’iniciarà la formació a la línia d’activitat de neteja, manteniment integral d’edificis i instal·lacions elèctriques.

Aquest tipus de formacions són possibles gràcies al finançament del programa ‘Conforcat A MIDA’ i se’n beneficiaran prop de 50 persones treballadores d’Ecosol. Aquestes accions es fan a mida de cada línia estratègica, és a dir l’empresa pot dissenyar la formació tenint en compte les característiques de cada projecte, tot i que els mòduls han de ser d’entre 30 i 60 hores.

‘Conforcat A MIDA’ té per objectiu principal que les persones puguin obtenir un certificat relacionat amb la seva pràctica laboral a l’empresa. Un cop les persones participants del programa finalitzin la formació impartida, està previst que se’ls faci un acompanyament cap al servei ‘Acredita’t’ i així poder donar fe de la part formativa i de l’experiència professional de cada persona.