logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

El Cosidor d’Olot dona una segona vida a les banderoles del festival MOT

  • El taller gestionat per Ecosol ha elaborat un total de 92 bosses i moneders a partir de les banderoles que anunciaven el festival MOT.

Les banderoles que fins fa unes setmanes estaven penjades per anunciar el Festival MOT, l’esdeveniment literari conjunt que organitzen els ajuntaments de Girona i Olot, tenen una nova vida gràcies a les dones del Cosidor d’Olot. El taller gestionat per Ecosol, l’empresa d’inserció laboral de Càritas, ha estat elaborant un centenar de bosses i moneders.

Pràctiques bosses i moneders són els nous productes, 100% reciclats, que han elaborat des del taller el Cosidor d’Olot. La finalització del Festival de literatura MOT, va suposar despenjar totes les banderoles que anunciaven aquest esdeveniment que es fa a cavall entre les ciutats de Girona i Olot. En total, el taller de costura va rebre 49 banderoles que s’han transformat en 46 bosses i 46 moneders.

El valor afegit d’aquests productes és que són de materials 100% reciclats i, a més, que els han dut a terme les tres dones contractes per Ecosol i que formen part del projecte de procés d’inserció sociolaboral de l’empresa que es pot dur a terme gràcies al finançament del Departament d’Empresa, Afers Socials i Famílies i  Una feina que, a més, ha comptat amb la supervisió de l’encarregada del taller. Aquests productes elaborats, però no es podran comprar directament, sinó que l’Ajuntament d’Olot els regalarà i les sortejarà en els propers actes que organitzi.