logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

ecosol projecte insercio fons solidari santander

Ecosol posa en marxa el projecte “Ilumina” per formar i donar oportunitats laborals en l’àmbit de l’eficiència energètica

Ecosol, empresa social de Càritas Girona, ha posat en marxa un nou projecte pensat per millorar l’ocupabilitat de persones en situació o risc d’exclusió social en l’àmbit de leficiència energètica. El projecte Ilumina”, finançat pel Fons Santander Responsabilitat Solidari, ofereix un pla de formació per a l’obtenció del Certificat de competència professional com a instal·lador/a elèctric autoritzat de baixa tensió, mantenidor/a d’instal·lacions tèrmiques als edificis (ITE), a més de lobtenció del certificat d’aprofitament de la formació obligatòria, d’operador d’aparells elevadors, i la formació en prevenció de riscos en treballs delectricitat, treballs en tensió AT i BT.

Un cop formades, les persones que participin en el projecte tindran accés a contractes en llocs de treball protegits en l’àmbit del manteniment integral sostenible d’edificis, l’eficiència energètica i les energies netes i durant el 2022 sels acompanyarà perquè accedeixen al mercat laboral obert. En concret, amb el projecte Ilumina”, Ecosol té previst crear dos llocs d’inserció nous i mantenir sis llocs de treball ja existents. També sha pogut signar un contracte per treballar per lempresa Elecnor.

El nostre objectiu és que el projecte Ilumina contribueixi a la inserció laboral de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral, ajudant-les a obrir les portes del mercat laboral ordinari i facilitant la seva incorporació a la societat de manera autònoma i participativa”, ha explicat la gerent dEcosol, Anna Güell.

El cost total del projecte serà de 41.507,57 €, dels quals 37.207,59 € es finançaran a través del Fons Santander Responsabilitat Solidari.