logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

El Clúster Èxit cerca persones mentores per a joves atesos pel programa Incorpora

Dedicar de forma voluntària una hora i mitja a la setmana, durant 6 mesos, per a acompanyar joves atesos pel programa Incorpora per aconseguir millorar el seu procés d’inclusió social i laboral. Aquesta és la missió principal que tindran les persones voluntàries  mentores que cerca  l Clúster Èxit  en el marc de projecte de mentoria social que promou el Punt Incorpora Jove de Girona, i que s’executarà entre els mesos de gener i juny de 2020.

Les tasques de les persones mentores comprenen l’acompanyament en el coneixement de l’entorn i de l’activitat cultural i esportiva, suport en l’àmbit laboral, suport educatiu i formatiu, conversa, suport a l’autonomia personal i acompanyament jurídic i en aspectes de la salut, per evitar que aquests joves, sense referents, caiguin en situacions d’exclusió social. 

Les persones que vulguin participar-hi han d’acceptar els objectius, límits i criteris tècnics del projecte, mostrar compromís, disponibilitat i motivació. Les trobades amb els joves seran setmanals, i tindran una durada d’una hora i mitja durant els 6 mesos en els que es desenvoluparà la mentoria. Després de cada trobada setmanal, caldrà fer un retorn per posar en comú l’avenç de la mentoria. L’edat mínima per participar del projecte són 30 anys i cal que les persones tinguin coneixement i vinculació amb el territori i bona capacitat per comunicar-se i iniciativa pròpia

Les persones interessades en el projecte s’han de posar en contacte amb l’entitat a durant aquest mes de desembre (aguell@caritasgirona.cat / 608 90 61 31).

El Punt Incorpora Jove Girona, gestionat per Ecosol, l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona dins el Clúster Èxit, és una línia del programa Incorpora de “la Caixa” que atén a persones joves extutelades per a la seva inclusió social amb una doble finalitat: la inserció al món laboral i, si és possible, el retorn al sistema educatiu.