logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

L’oportunitat en un centre de justícia de menors

L’Alberto treballa a Ecosol. La gerent de l’empresa, Anna Güell, explica que el seu objectiu és la inserció. En un màxim de tres anys, la persona ha de fer de manera au- tònoma la seva feina per després poder treballar a una empresa del mercat obert.

Per aconseguir-ho, l’empleat compta amb el suport d’un tècnic. «L’Alberto és auxiliar al grup de neteja de grafits del Barri Vell de Girona. Ell acompanya un tècnic, que és la persona que li explica in situ la feina que ha de fer: com ha d’aplicar els productes, com ha d’utilitzar les eines…», concreta la responsable d’aquest equip d’Ecosol, Marta Pancorbo. De moment, l’Alberto fa més d’un mes que treballa a l’empresa i valora que està«content»de l’experiència, ja que ressalta que li agrada la feina. «He après a treure grafits, a saber fer la barreja de colors quan s’ha de pintar una paret…», exposa l’Alberto, que afegeix que pretén mantenir la combinació de treballar i estudiar. La seva idea és treure’s l’ESO per poder tenir el títol a l’hora de buscar feina. De fet, Güell remarca que una de les prioritats d’Ecosol és que s’aprofiti el contracte amb l’empresa per completar la formació. Així mateix, tot i que la mesura d’internament de l’Alberto a Montilivi es preveu que finalitzi aquest estiu, ell seguirà treballant a l’equip de neteja de grafits d’Ecosol. El noi assegura que «és una oportunitat» perquè es pugui acabar de situar i decidir el seu futur en tots els sentits: en la formació, la feina i la família.

Oportunitat centre de justicia de menors